Coaching

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een groeiende trend binnen coaching, therapie en andere hulpverlening. Al wandelend je persoonlijke vraagstukken aanpakken, brengt je snel en gemakkelijk niet alleen fysiek maar vooral mentaal in beweging.

Waarom wandelcoaching?

  • Buiten zijn bevordert een ontspannen sfeer
  • Je komt fysiek en mentaal gemakkelijk in beweging
  • Lastige onderwerpen worden wandelend gemakkelijk besproken

Stresscoaching

Tegenwoordig heeft iedereen wel eens te maken met enige vorm van stress. Wanneer de stress er te vaak of zelfs continue is, wordt het wellicht tijd om een coach te zoeken. Verminderen van de stress en voorkomen van een burnout is dan het credo.

Is ongezonde/continue stress voor jou maar al te herkenbaar? Aarzel dan niet en maak een afspraak met één van onze gecertificeerde TriA©Wandelcoaches.

De coach kan je helpen je balans weer te vinden door een aantal zaken op een rijtje te zetten. Dit geldt zowel voor je innerlijke balans alsook voor de balans tussen werk en privé. Denk hierbij aan het stellen van grenzen (‘nee’zeggen), maar ook regie (terug)krijgen, voeren en behouden over je leven.

TriA© walk: voor support, inspiratie en actie

Ken je dat? Je loopt rond met een vraag of je loopt ergens in vast of je vindt het gewoon fijn wanneer iemand even met je meekijkt. We hebben allemaal wel eens zo’n moment. Maar naar wie ga je dan toe? Soms heb je iemand nodig met een frisse blik. Iemand die jou en je achtergrond juist niet kent. Iemand die in alle openheid en met een neutrale blik met je mee kan kijken.

Tijdens de TriA© walk ontmoet je verschillende mensen die met jou samen op pad gaan en naar jouw vraagstuk kijken.

Wat krijg je?

  • mega veel tips en trics
  • support van je enthousiaste mededeelnemers
  • een dosis inspiratie en motivatie

Wandelcoach Nederland heeft een groot aantal TriA©walk facilitators in Nederland en België die regelmatig een TriA© walk activiteit organiseren. Tijdens een wandeling van 2 uur in de natuur ga je samen met anderen op pad. Op een (buiten)luchtige, prikkelende en motiverende manier sta je stil bij je eigen ontwikkeling of datgene wat je nu het meest bezighoudt.

Voor wie?

De TriA© walk is geschikt voor een ieder die:

  • een frisse blik wil op zijn/haar manier van leven en werken
  • vastzit in een patroon
  • iets los wil laten
  • het graag anders wil doen

Je gaat naar huis met nieuwe ideëen, waardevolle contacten en een praktische stap voor in de praktijk.

 Bron: Wandelcoach Nederland