Wellness massage

Klassieke massage

De klassieke massage gericht op het soepel maken van spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van diverse (ontspannende) massagetechnieken.

Ayurveda Massage

Het woord Ayurveda betekent letterlijk “Kennis van het leven”. Het is de oudste massage die teruggevonden is in de oudste geschriften van het Hindoeïsme, de Veda’s.

De Ayurveda massage verbetert de doorbloeding, stimuleert het lymfesysteem, verwijdert gifstoffen en heft blokkades op zodat energie en voedingsstoffen beter doorstromen. De massage wordt gegeven met warme olie. Deze dringt diep door in het spierweefsel. Het zelfgenezend proces wordt gestimuleerd en lichaam en geest worden in balans gebracht.

Hot Stone Massage

Een Hot Stone Massage is een massage van het lichaam met basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De hitte en de toegepaste druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone Massage verlicht spanningen, geeft veel energie en is heerlijk om te ondergaan.

Oosterse Hoofd-, nek- en schoudermassage

Oosterse Hoofd-, nek- en schoudermassage is een gecombineerde massagevorm van acupressuur en Westerse massagetechnieken en is bijzonder ontspannend.

De massage versnelt de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Ontspanningsmassage

Een heerlijke, zachte massage welke lichaam en geest tot rust brengt.  Even een uurtje helemaal voor jezelf bij heerlijk ontspannende muziek.

Voetmassage

Gun je voeten een heerlijke verwenbeurt. Zij dragen je immers al de hele dag! Alle wellness massages zijn te combineren met een voetmassage van 15 minuten.

EEN AANTAL MASSAGES KUNNEN TEVENS ALS DUOMASSAGE WORDEN AANGEBODEN. DAARNAAST BEHOORT AMBULANTE BEHANDELING TOT DE MOGELIJKHEDEN.